Message
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View Privacy Policy

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Module Disappears?

Module Disappears? 7 years 7 months ago #1751

Hello,

Great extension,

Once I click a tag on the module it shows the results but the module disappears from it's position so you can click again?

How can I assign it to the results page?
The administrator has disabled public write access.

Module Disappears? 7 years 7 months ago #1753

  • andrea_4g
  • andrea_4g's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1122
  • Thank you received: 163
Hi,
here's the answer to your question:
solidsystem.it/forum/8-cp-20-for-j1617-p...t-is-shown.html#1399
The administrator has disabled public write access.

Module Disappears? 7 years 7 months ago #1755

Thanks, I will give that a try.
The administrator has disabled public write access.

Module Disappears? 7 years 7 months ago #1760

OK, that works and I can now target modules to the result page... however... I seem to have another problem as a result.

If I click the items in the search it generates a error...

500 - View not found [name, type, prefix]:

Any ideas?
The administrator has disabled public write access.

Module Disappears? 7 years 7 months ago #1761

  • andrea_4g
  • andrea_4g's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1122
  • Thank you received: 163
This issue has been sometimes reported by other users.
It appears to be somewhat related to SEF configuration.

A user discovered this solution that proved effective:
www.solidsystem.it/forum/5-custom-proper...hin-article.html#204
The administrator has disabled public write access.

Module Disappears? 7 years 7 months ago #1762

Thanks,

tried those suggestions, but nothing works...

The error only occurs when I put the menu id into the module itemID Parameter.


ScreenShot2014-04-01at16.29.59.png


This is the error I get...

ScreenShot2014-04-01at16.31.35.png


Everything works perfectly up until that point, so it's something to do with the itemid?

Any ideas?
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.059 seconds