Module Disappears?

  • crashtackle
  • Autore della discussione
  • Offline
  • Nuovo Utente
  • Nuovo Utente
Di più
10 Anni 2 Mesi fa #1751 da crashtackle
Module Disappears? è stato creato da crashtackle
Hello,

Great extension,

Once I click a tag on the module it shows the results but the module disappears from it's position so you can click again?

How can I assign it to the results page?

Si prega Accesso o Crea un account a partecipare alla conversazione.

Di più
10 Anni 2 Mesi fa #1753 da andrea_4g
Risposta da andrea_4g al topic Module Disappears?

Si prega Accesso o Crea un account a partecipare alla conversazione.

  • crashtackle
  • Autore della discussione
  • Offline
  • Nuovo Utente
  • Nuovo Utente
Di più
10 Anni 2 Mesi fa #1755 da crashtackle
Risposta da crashtackle al topic Module Disappears?
Thanks, I will give that a try.

Si prega Accesso o Crea un account a partecipare alla conversazione.

  • crashtackle
  • Autore della discussione
  • Offline
  • Nuovo Utente
  • Nuovo Utente
Di più
10 Anni 2 Mesi fa #1760 da crashtackle
Risposta da crashtackle al topic Module Disappears?
OK, that works and I can now target modules to the result page... however... I seem to have another problem as a result.

If I click the items in the search it generates a error...

500 - View not found [name, type, prefix]:

Any ideas?

Si prega Accesso o Crea un account a partecipare alla conversazione.

Di più
10 Anni 2 Mesi fa #1761 da andrea_4g
Risposta da andrea_4g al topic Module Disappears?
This issue has been sometimes reported by other users.
It appears to be somewhat related to SEF configuration.

A user discovered this solution that proved effective:
www.solidsystem.it/forum/5-custom-proper...hin-article.html#204

Si prega Accesso o Crea un account a partecipare alla conversazione.

  • crashtackle
  • Autore della discussione
  • Offline
  • Nuovo Utente
  • Nuovo Utente
Di più
10 Anni 2 Mesi fa #1762 da crashtackle
Risposta da crashtackle al topic Module Disappears?
Thanks,

tried those suggestions, but nothing works...

The error only occurs when I put the menu id into the module itemID Parameter.




This is the error I get...



Everything works perfectly up until that point, so it's something to do with the itemid?

Any ideas?
Allegati:

Si prega Accesso o Crea un account a partecipare alla conversazione.

Tempo creazione pagina: 0.187 secondi